Over ons

                                                

Bijna 40 jaar geleden stampten onze ouders Doe-Het-Zelf Vaes uit de grond. Een plaats waar elke klusser - particulier of professional - het nodige materiaal kon vinden om zijn project tot een goed einde te brengen. Hierbij werd al snel een schrijnwerkerij toegevoegd om alles wat hout aangaat op maat te kunnen verzagen.

                   

Zoveel jaren later zijn wij, Staf en Viktor Vaes, de 2e generatie zaakvoerders van een familiebedrijf dat we tot heden met volle passie willen verder zetten. Terwijl ik, Viktor, mij vooral met de DHZ afdeling, het administratieve en commerciƫle aspect van de zaak bezig hou, kan je Staf meestal in het atelier terug vinden waar hij het maatwerk en de houtafdeling verzorgd. Samen vormen wij een ideale mix tussen creativiteit en vakmanschap en trachten we zo elk project tot in de details af te werken. Wij hechten veel belang aan het opbouwen van een directe band met iedere klant omdat we ervan overtuigd zijn dat we op deze manier het beste resultaat halen.

                   

Door de jaren heen zijn we ons meer en meer gaan specialiseren in maatwerk. Naast het klassieke aanbod in doe het zelf- materiaal, bieden wij maatpakketten aan voor zowel interieur als exterieur, die iedere klant, particulier of professional, zelf kan monteren. Wil je assistentie of een begeleidende hand tijdens de werken, of wil je de volledige montage en plaatsing aan iemand anders over laten? Geen probleem, wij zorgen dat alles door een geschikte vakman tot in de puntjes wordt afgewerkt.                                    

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x