FAQ

Hoe kan ik iets bestellen?

Je mag altijd vrijblijvend bij ons langskomen, maar we zijn telefonisch en via mail 7/7 bereikbaar om bestellingen achter te laten of een afspraak te maken. Kijk ook eens op de ‘bestellen&ontvangen’ pagina om online bestellingen te plaatsen.      

Tel.:      
013/441470

E-mail: info@dhzvaes.be

Als we maatwerk bestellen, hoeveel wachttijd zit daar dan op?

Afhankelijk van de periode en de omvang van het project, kunnen wij een snelle oplevering bieden. Gemiddeld zijn alle bestellingen van kleine omvang, zoals losse panelen, constructiehout,... binnen de week klaar. Grotere bestellingen zoals maatkasten, tabletten,... zal een tweetal weken overgaan voor de plaatsing kan gebeuren. Hiermee zijn we sterk afhankelijk van het soort materiaal en de levertermijnen van de fabrikant die hieraan verbonden zijn.

                                   
    

Welke service na verkoop kunnen jullie garanderen?

Bij oplevering van een project wordt met de klant rondgegaan om alles te controleren, hierna krijgen we al dan niet een bevestiging dat alles uitgevoerd is volgens afspraak en regels der kunst. Als er hierna toch gebreken blijken te zijn, die niet door de klant veroorzaakt kunnen zijn, zullen we dit zonder discussies komen oplossen.

                                   
    

Waar kan ik jullie vestiging vinden?

Wij zijn gevestigd in Zelem (Halen), Spoorwegstraat 4A.

Hoe snel worden offertes behandeld?

Afhankelijk van de grote van de offerte aanvraag, varieert dit van 1 tot 7 werkdagen.

{{ quote_text }}
- {{ name }} -

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x